Πανσέληνος στον Αιγόκερω. Προσκυνώντας την ανάγκη, πείθονται ακόμη και οι θεοί.

Full MoonΙδιαίτερα φορτωμένη από πλευράς σχηματισμών αυτή η Πανσέληνος με ένα παρ’ ολίγον άστρο του Δαβίδ να σχηματίζεται από τους πλανήτες της, ενώ παράλληλα η ίδια η Πανσέληνος γίνεται σε ΤΑΥ τετράγωνο με τον Ουρανό. Για όσους ακολουθούν το σύστημα των τριγώνων των ακτίνων, το ΤΑΥ τετράγωνο ενεργοποιεί στοιχεία 7ης ακτίνας, δηλαδή ωθεί σε μία εξ’ ανάγκης συγχώνευση, σε μία αναγκαία αναδιάρθρωση του χώρου γύρω μας, ανθρώπων, καθηκόντων, ρόλων και διαδικασιών για να «χωρέσει» μία νέα πραγματικότητα. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ήλιο και των Ερμή και Αφροδίτης με τον Κρόνο επιτρέπει να υποστηριχθούν πράγματα που θεωρούμε δικά μας, αλλά και να δοθούν γρήγορες λύσεις σε ζητήματα που μπορεί να βάλτωναν ως τώρα. Το τρίγωνο Δία Πλούτωνα συνεχίζει να υποδηλώνει την παρασκηνιακή δράση ανθρώπων που έχουν μακρόπνοα σχέδια και κατευθύνουν τους υπόλοιπους χρησιμοποιώντας το χρήμα ως μέσο πειθούς. Αλλά δίνει και τη δυνατότητα μεγάλου κέρδους μέσω συμφωνιών εξαγοράς, πώλησης ή συγχωνεύσεων. Οι χιαστί όψεις Ερμή Ποσειδώνα και Άρη Ουρανού συνεχίζουν να δημιουργούν προβλήματα εκνευρισμού και συνεννοήσεων, τα οποία κάποια στιγμή θα ξεπεραστούν, αλλά όχι χωρίς να αφήσουν πίσω τη ζημιά τους, που θα είναι η καχυποψία και η δυσπιστία.

Γενικά είναι μία Πανσέληνος δράσης με αρκετές επιτυχίες και κάπως λιγότερες αποτυχίες, που υπόσχεται αποτελέσματα σε όσους τολμήσουν τα δέκα για να πετύχουν τα επτά.

Advertisement

About vassilis papadolias

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Συνεργάστηκε με δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το Myhoroscope.gr και το Astrology.gr. Έχει συγγράψει δέκα βιβλία αστρολογίας και εσωτερικής φιλοσοφίας, ενώ εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους και το New Age Astrology Magazine. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Είναι μέλος της ISAR και έχει συμμετοχές με άρθρα του στο περιοδικό της ένωσης, το ISAR Journal. Βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής του προσέγγισης είναι η ψυχολογική παράμετρος και η αυτογνωσία, ενώ κατά καιρούς έχει εκλαϊκεύσει με επιτυχία και θέματα που αγγίζουν τη σχέση της αστρολογίας με τη μεταφυσική. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την πολιτική αστρολογία κάνοντας σχετικές έρευνες για τα αποτελέσματα εκλογών ή τη σχέση των πλανητών με πολεμικές συγκρούσεις. Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο il-piccolo.gr.
This entry was posted in Προβλέψεις and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s