Αποσπάσματα από την Εσωτέρα Θεραπευτική

Σε ελεύθερη μετάφραση

Σκοπός της Εσωτερας Θεραπευτικης ειναι να επιτευχθεί η δυνατότητα ο άνθρωπος να πεθαίνει μονο οταν η ψυχή του το επιθυμεί. Κι οχι λόγω ανωμαλιών, ελλειψεων του φυσικού η των άλλων σωμάτων του που την εξαναγκάζουν να αποχωρήσει.

Θα μπορούσε κανεις να πει σαν μια γενική διαπίστωση οτι οι ατομικές φυσικές ασθένειες προέρχονται κυρίως από το αστρικό συναισθηματικό σωμα κι οτι αυτο το σωμα της ατομικής έκφρασης ειναι υπεύθυνο για την ασθένεια του ατόμου. Ομοίως ομως θα μπορούσε να πει ότι οι ομαδικές ασθένειες όπως οι επιδημίες εξαπλώνονται στις μαζες εξαιτίας κάποιας συνθήκης που επικρατεί στο αιθερικο σωμα ολόκληρου του πλανήτη. Αυτές οι επιδημίες που εξαπλώνονται σε ολόκληρα έθνη, φυλές η και σε ολόκληρο τον πλανήτη εισέρχονται στον άνθρωπο μεσα απ το δικό του αιθερικο σωμα που ειναι εν αγνοία του ατόμου διαρκώς συνδεδεμένο με το αιθερικο του πλανήτη και μέσα απο το οποίο κυκλοφορούν άπειρες αιθερικες ενέργειες χωρίς να το συνειδητοποιεί. Αυτού του είδους οι ασθένειες λοιπον ειναι απρόσωπες, δεν έχουν ατομικό χαρακτήρα και πρέπει να αντιμετωπιστούν αναλόγως.

Το φυσικό σώμα είναι ένα «αυτόματο» που υπακούει σε όποιο από τα πιο λεπτοφυή σώματα είναι δυνατότερο.

Ασθένεια ειναι η προσπάθεια του φυσικού σώματος να επιτυχει εκτόνωση σε εσωτερικές αναστολές η πράγματα που συγκρατούνται η κατακρατούνται περιοριστικά μεσα στο άτομο.


Advertisement

About vassilis papadolias

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Συνεργάστηκε με δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το Myhoroscope.gr και το Astrology.gr. Έχει συγγράψει δέκα βιβλία αστρολογίας και εσωτερικής φιλοσοφίας, ενώ εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους και το New Age Astrology Magazine. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Είναι μέλος της ISAR και έχει συμμετοχές με άρθρα του στο περιοδικό της ένωσης, το ISAR Journal. Βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής του προσέγγισης είναι η ψυχολογική παράμετρος και η αυτογνωσία, ενώ κατά καιρούς έχει εκλαϊκεύσει με επιτυχία και θέματα που αγγίζουν τη σχέση της αστρολογίας με τη μεταφυσική. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την πολιτική αστρολογία κάνοντας σχετικές έρευνες για τα αποτελέσματα εκλογών ή τη σχέση των πλανητών με πολεμικές συγκρούσεις. Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο il-piccolo.gr.
This entry was posted in Άρθρα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s