Αναλύσεις χαρτών με τη μέθοδο της SWOT Analysis.

Αναλύσεις χαρτών με τη μέθοδο της SWOT Analysis.

Η Ανάλυση SWOT είναι μία τεχνική που χρησιμοποιούμε στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για να δούμε εάν μία επιχείρηση έχει δυνατά σημεία (π.χ. έχει έμπειρο προσωπικό), έχει αδυναμίες (π.χ. έχει πολύ γραφειοκρατία), έχει ευκαιρίες ανάπτυξης (π.χ. υπάρχουν προγράμματα επιδοτήσεων), αλλά και απειλές από το περιβάλλον της (π.χ. έχουν έρθει από το εξωτερικό ανταγωνίστριες εταιρίες).
Η ανάλυση αυτή όμως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και στην ανάλυση ενός ωροσκοπίου για να μας δείξει την ουσία που έχει να μας δώσει το ωροσκόπιο. Δηλαδή ποια είναι τα ταλέντα ενός ατόμου, σε τι είναι καλός (π.χ. είναι πολύ εύστροφος), ποιες είναι οι αδυναμίες του, πού πάσχει (π.χ. δεν τα καταφέρνει στις σχέσεις), αλλά και τι ευκαιρίες θα του δώσει η ζωή και τι εμπόδια για να τα καταφέρει.
Με τη βοήθεια της ανάλυσης αυτής αποφεύγουμε τις μακροσκελείς αναλύσεις που προκύπτουν από τις επιμέρους ερμηνείες των πλανητών και των όψεων και οι οποίες βγαίνουν συχνά έτοιμες από υπολογιστή. Τουναντίον, η ανάλυση αυτή απαιτεί κρίση από τον αστρολόγο επί της ουσίας στο χάρτη και αναδεικνύοντας τα ουσιώδη και παραλείποντας τα επουσιώδη.
Η ανάλυση αυτή προσφέρεται γραπτά κυρίως, γιατί απαιτεί σκέψη από τον αστρολόγο και προετοιμασία, χωρίς να αποκλείεται βεβαίως περαιτέρω επικοινωνία για διευκρίνιση αποριών ή επιβεβαίωση τάσεων. Σε κάθε περίπτωση είναι μία ανάλυση που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσει κανείς στα πλαίσια της προσωπικής του αυτογνωσίας.
Αν κάποιος ενδιαφέρεται για το παραπάνω, μπορεί να μας στείλει μήνυμα στο Inbox. Οι αναλύσεις αυτές επειδή απαιτούν γράψιμο θα προσφερθούν μόνο κατά το διάστημα της καραντίνας (μετά δε θα υπάρχει χρόνος) και στην πολύ φιλική τιμή των 30 ευρώ (25 ευρώ για τους μαθητές).
Η παράδοση της εργασίας γίνεται συνήθως 7-10 εργάσιμες μετά την παραγγελία και με σειρά προτεραιότητας.
Για να παραγγείλετε μία τέτοια ανάλυση επικοινωνήστε με το vpapadolias@gmail.com

Advertisement

About vassilis papadolias

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Συνεργάστηκε με δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το Myhoroscope.gr και το Astrology.gr. Έχει συγγράψει δέκα βιβλία αστρολογίας και εσωτερικής φιλοσοφίας, ενώ εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους και το New Age Astrology Magazine. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Είναι μέλος της ISAR και έχει συμμετοχές με άρθρα του στο περιοδικό της ένωσης, το ISAR Journal. Βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής του προσέγγισης είναι η ψυχολογική παράμετρος και η αυτογνωσία, ενώ κατά καιρούς έχει εκλαϊκεύσει με επιτυχία και θέματα που αγγίζουν τη σχέση της αστρολογίας με τη μεταφυσική. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την πολιτική αστρολογία κάνοντας σχετικές έρευνες για τα αποτελέσματα εκλογών ή τη σχέση των πλανητών με πολεμικές συγκρούσεις. Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο il-piccolo.gr.
This entry was posted in Προβλέψεις and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s