Περί ομαδικού έργου…

Περί ομαδικού έργου…
Χρειάζεται να έχετε υπόψη τα παρακάτω τρία παραγγέλματα:
Πρώτο: Είναι απαραίτητο να αποκτήσετε ευκολία στο να συντονίζεστε ο ένας με τον άλλο με την πιο βαθιά αγάπη και κατανόηση.
Να αναπτύξετε απροσωπία, ώστε όταν ένας αδελφός συντονιστεί με μια αδυναμία ή μια δύναμη με ένα λάθος ή μια σωστή στάση του άλλου αυτό να μην προκαλεί από μέρους σας την παραμικρή έστω αντίδραση, που θα μπορούσε να διαταράξει την αρμονία του συνδυασμένου ομαδικού έργου.

..να καλλιεργήσετε μια αγάπη που πάντα θα ζητά να ενδυναμώνει και να βοηθά και μια δύναμη να αναπληρώνετε και να συμπληρώνετε ο ένας τον άλλο πράγμα που θα χρησιμεύσει για την ισορρόπηση του ομίλου ως μιας δρώσης μονάδας που βρίσκεται κάτω από πνευματική εντύπωση.
Η ανακάλυψη μιας αδυναμίας σε έναν αδελφό του ομίλου θα έπρεπε να έχει σαν αποτέλεσμα μόνο την εφέλκυση μιας πιο βαθιάς αγάπης.
Η ανακάλυψη πως έχετε κάνει κάποιο λάθος στην ερμηνεία της στάσης ενός αδελφού θα έπρεπε να σας οδηγεί μόνο σε μια ανανεωμένη ζωτική προσπάθεια να προσεγγίσετε πιο κοντά την ψυχή του.
Η αποκάλυψη της δυνάμεως ενός αδελφού σε σας θα πρέπει να φανερώσει που μπορείτε να στραφείτε για να ζητήσετε βοήθεια σε μια οποιαδήποτε άρα δικής σας ανάγκης.


(από το βιβλίο Η Τηλεπάθεια κι ο Αιθερικός Φορέας της Αλίκης Μπεϊλη)

About vassilis papadolias

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Συνεργάστηκε με δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το Myhoroscope.gr και το Astrology.gr. Έχει συγγράψει δέκα βιβλία αστρολογίας και εσωτερικής φιλοσοφίας, ενώ εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους και το New Age Astrology Magazine. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Είναι μέλος της ISAR και έχει συμμετοχές με άρθρα του στο περιοδικό της ένωσης, το ISAR Journal. Βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής του προσέγγισης είναι η ψυχολογική παράμετρος και η αυτογνωσία, ενώ κατά καιρούς έχει εκλαϊκεύσει με επιτυχία και θέματα που αγγίζουν τη σχέση της αστρολογίας με τη μεταφυσική. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την πολιτική αστρολογία κάνοντας σχετικές έρευνες για τα αποτελέσματα εκλογών ή τη σχέση των πλανητών με πολεμικές συγκρούσεις. Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο il-piccolo.gr.
This entry was posted in Άρθρα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s