O Χάρτης της Εαρινής Ισημερίας και της Έναρξης Αστρολογικού Έτους…

Spring-Equinox

Χάρτης Εαρινής Ισημερίας και Έναρξης Αστρολογικού Έτους…

Βασικά σημεία προς μελέτη:

1. Ήλιος κοντά στην ακμή του 4ου με Ήλιο και Σελήνη να πλαισιώνουν την ακμή του. Ερμηνεία: Από Εσωστρέφεια έως επιστροφή και έμφαση στην εθνική ταυτότητα και τον πατριωτισμό.

2. Βασική όψη του Ήλιου το τρίγωνο με τον Κρόνο στον 12ο. Εάν επεκτείνουμε το παραπάνω, έχουμε όρια και απαγορεύσεις έναντι ξένων, μεταναστών και αναξιοπαθούντων. Η στάση αυτή υποστηρίζει την “εθνική ταυτότητα”.

3. Βασική όψη της Σελήνης, το τρίγωνο με το Δία, που δέχεται τα δώρα του Δία από τον 8ο. Με κάποιο τρόπο φαίνεται να υπάρχουν τελικά χρηματοδότες.

4. Ο χάρτης περιέχει ένα σημαντικό σχηματισμού YOD (όπως και η έκλειψη),  Αφροδίτη / Μεσουράνημα / Κρόνος το ένα (στην Έκλειψη ήταν Ωροσκόπος / Αφροδίτη / Κρόνος). Κάποιοι αναξιοπαθούντες φαίνονται ότι δεν καταφέρνουν να συμμετέχουν στην διανομή αγαθών σε κάποιες άλλες κατηγορίες της κοινωνίας που φαίνεται να ευημερούν. Η αντίδραση δεν είναι πάντως ευθεία, παρά εκφράζεται με τρόπους έμμεσους. Αποτέλεσμα η συσσώρευση απογοήτευσης και η περιθωριοποίηση ομάδων.

5. Ο ωροσκόπος σε ΤΑΥ τετράγωνο με Λίλιθ και Ερμή και τρίγωνο με Δία δίνει “μεγάλα λόγια” και ιδεολογικό καιροσκοπισμό “ελέω” “πλεονάσματος” που από κάπου φαίνεται να εμφανίζεται και να ξοδεύεται απλόχερα.

6. Ο Ήλιος στο Μεσοδιάστημα Άρη/Ποσειδώνα και στο ζώδιο του Άρη, υποδηλώνει έξαρση επιδράσεων από την 6η ακτίνα, αν μπορούμε να συμβολίσουμε έτσι το πάθος, την ιδεολογική πίστη και την διάθεση για αγωνιστικότητα. Μειονεκτήματα, η απροθυμία διαπραγμάτευσης και η κακή σχέση με την πραγματικότητα.

7. Η Σελήνη στο Μεσοδιάστημα Ήλιου/Ουρανού βγάζει τον κόσμο στα μπαλκόνια και εκτραχύνει τη συμπεριφορά του. Συχνά ο κόσμος εμφανίζεται βασιλικότερος του βασιλέως και με πιο ριζοσπαστικές και προωθημένες απόψεις από την κυβέρνηση. Επίσης πιο εθνικιστικά (ή για άλλους πατρωτικά) προανατολισμένος. Η κατάσταση ηρεμεί κάπως από το γεγονός ότι η Σελήνη την ίδια στιγμή είναι και στο μεσοδιάστημα Ερμή/Αφροδίτης, που ευνοεί περισσότερο τη διαπραγμάτευση, όμως επανέρχεται η έξαρση από το γεγονός ότι ο Ουρανός είναι στο Μεσοδιάστημα Σελήνης/Άρη.

8. Η Σελήνη βρίσκεται επίσης σε σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του χάρτη της Ελλάδας του 1830, υποδηλώνοντας εμπλοκή του κόσμου σε συναλλαγή και διαφθορά με το κοινοβουλευτικό σύστημα (ρουσφέτια;)

9. Ο Βόρειος Δεσμός είναι στο Μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου, πολύ σημαντική στιγμή για “φυγή προς τα μπρος” στα μακρο-οικονομικά θέματα.

10. Ο Χείρωνας είναι στο Μεσοδιάστημα Ήλιου/Ποσειδώνα δείχνοντας “μετάνοια” για σφάλματα και φαντασιώσεις των ηγετών μας.

Στο χάρτη υπάρχουν και άλλες σχέσεις μεταξύ του ιδίου και του χάρτη της Ελλάδας του 1830, οι οποίες όμως έχουν αναλυθεί ήδη στο χάρτη της Έκλειψης της 20ης Μαρτίου, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ ( http://www.myhoroscope.gr/forum/%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B4%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-112/%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%88%CE%B7-%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B9%CF%87%CE%B8%CE%B5%CE%AF%CF%82-%E2%80%93-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CF%81%CE%AE%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B2%CE%AE%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BD-14748/ )

Advertisement

About vassilis papadolias

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Συνεργάστηκε με δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το Myhoroscope.gr και το Astrology.gr. Έχει συγγράψει δέκα βιβλία αστρολογίας και εσωτερικής φιλοσοφίας, ενώ εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους και το New Age Astrology Magazine. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Είναι μέλος της ISAR και έχει συμμετοχές με άρθρα του στο περιοδικό της ένωσης, το ISAR Journal. Βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής του προσέγγισης είναι η ψυχολογική παράμετρος και η αυτογνωσία, ενώ κατά καιρούς έχει εκλαϊκεύσει με επιτυχία και θέματα που αγγίζουν τη σχέση της αστρολογίας με τη μεταφυσική. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την πολιτική αστρολογία κάνοντας σχετικές έρευνες για τα αποτελέσματα εκλογών ή τη σχέση των πλανητών με πολεμικές συγκρούσεις. Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο il-piccolo.gr.
This entry was posted in Προβλέψεις and tagged , . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s