Καρκίνος: Το σπίτι και η ανθρώπινη οικογένεια

του Philipp Lindsay

(μετάφραση Βασίλης Παπαδολιάς)

Αρχική δημοσίευση στο σύνδεσμο http://esotericastrologer.org/newsletters/cancer-2017-home-family-grenfell-london-britain-democracy-william-blake/

(η δημιουργία της Εύας)

Φράση κλειδί του Καρκίνου
«Κτίζω ένα φωτισμένο σπίτι και μέσα σε αυτό κατοικώ»


Καρκίνος: Το σπίτι και η ανθρώπινη οικογένεια

Ο Καρκίνος είναι ενσωματωμένος στο αρχέτυπο της Εύας, της πρώτης γυναίκας που γέννησε την Ανθρωπότητα κατά τη διάρκεια της Ατομικοποίησης – γι’ αυτό και το σύμβολο της είναι η Σελήνη, η κατασκευαστής της κάθε φόρμας στη φύση. Η Εύα είναι επίσης ο νους, συμπληρώνοντας την τρίτη ακτίνα της ενεργού νοημοσύνης που περνά μέσα από τον Καρκίνο:

«Η Εύα είναι το σύμβολο της φύσης του νου και του νου του ανθρώπου που ένιωσε έλξη από την γοητεία της γνώσης που θα μπορούσε να αποκτήσει μέσα από την εμπειρία της ενσάρκωσης. Γι’ αυτό η Εύα πήρε το μήλο της γνώσης από το ερπετό της ύλης και ξεκίνησε την μεγάλη ανθρώπινη προσπάθεια του πειραματισμού, της εμπειρίας και της έκφρασης» (1)

Η Εύα είναι η «πρώτη όψη» της θεϊκής τριάδας – Εύα (1), Ίσιδα (2) και Μαρία (3) – που αντιπροσωπεύει τα τρία επίπεδα της προσωπικότητας: νοητική, συναισθηματική και σωματική. Πιο απλά, η Εύα είναι η μητέρα, το σπίτι και η οικογένεια, που δίνει έμφαση στην τροφή, την προστασία και την συναισθηματική ευαισθησία. Το σπίτι ή ο χώρος που ζούμε είναι η βάση από την οποία ξεκινάει η ζωή και προσφέρει μία άγκυρα σταθερότητας για να προχωρεί κανείς στους στόχους ζωής του να είναι γονιός, να έχει οικογένεια, καριέρα, δημιουργικότητα και επαφή με την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

Έφηβοι από το Αφγανιστάν, Βελιγράδι 2017

Ο Καρκίνος είναι η ζεστή και άνετη φωτιά στο σπίτι, η εστία. Ωστόσο για άλλους το σπίτι είναι απλά μία κατάσταση του νου, όταν το να αναζητά κανείς οπωσδήποτε να έχει ένα κεραμίδι δεν είναι προτεραιότητα του. Το σπίτι για κάποιους μπορεί να είναι απλά ένα είδος νομαδικής ζωής, όπου η προοπτική επέκτασης του νου και αυθόρμητων εμπειριών ξεπερνούν την συμβατικότητα και τη συσσώρευση πραγμάτων που ζητά μερικές φορές η καθημερινότητα.

Το σπίτι μπορεί να είναι το να ζει κανείς σε άλλη χώρα από αυτή που γεννήθηκε, η οποία έχει μία εξωτική γοητεία ή απλά το να είναι κανείς όπου «αισθάνεται σαν το σπίτι του». Μερικοί βρίσκουν τον πλανήτη Γη τόσο ξένο, που θα προτιμούσαν να κατοικήσουν σε άλλον πλανήτη ή άλλο ηλιακό σύστημα – πραγματικά, μερικοί πιστεύουν επίσης ότι προέρχονται από αυτούς τους κόσμους!

Πολλοί άνθρωποι δεν ορίζουν πού θα ζήσουν και αναγκάζονται από την φτώχεια και τις καταστάσεις να ζήσουν στους δρόμους ή το αμάξι τους – ένα αυξανόμενο φαινόμενο στα «πλούσια» Δυτικά κράτη. Άλλοι από χώρες που έχουν εμπλακεί σε πολέμους, αναγκάζονται να καταφύγουν σε άλλες χώρες – να γίνουν πρόσφυγες, χωρίς σπίτι, χωρίς τα στοιχειώδη για τη ζωή, τη σιγουριά ενός καταφυγίου, τροφή και οικογένεια. Αυτό έχει γίνει ένα ιδιαίτερα επίμονο ζήτημα τα τελευταία χρόνια και έχει αναλυθεί σε παλιότερα newsletter του συγγραφέα Homeless USA (2012)European Refugee Crisis (2015) και Refuge and Refugee (2016).

Οι πρόσφυγες ενεπλάκησαν επίσης στο ζήτημα της φωτιάς στον Πύργο του Γκρένφελ στο Λονδίνο πρόσφατα (14/6/2017),  όπου η πλειοψηφία των και των θυμάτων ενοίκων και των θυμάτων ήταν μετανάστες ή πρόσφυγες. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου περάσματος του Ήλιου από τον Καρκίνο πολλές προσπάθειες έγιναν να μετοικήσουν τους εκτοπισμένους ανθρώπους.

Πράγματι ο εκτοπισμός είναι μία λέξη που προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Καρκίνο, καθώς μπορεί να φέρει χάος σε αυτό που αλλιώς θα ήταν ένας σταθερός και δομημένος κόσμος. Οι ακτίνες 3 και 7 περνάνε μέσα από τον Καρκίνο και προσφέρουν εκείνη τη σταθερότητα και δομή που συμβάλλουν στο να είναι αυτό το ζώδιο κατάλληλο στο να βρίσκει πόρους.

Η τρίτη ακτίνα της Ενεργού Νοημοσύνης είναι η μητέρα, η μήτρα (το μάτριξ) – που κυβερνιέται παραδόξως από τον Κρόνο, τον πατέρα, που του δίνει την ικανότητα να παράγει, να οργανώνει και να δομεί ιδέες και σκέψεις σε μορφές – μία σκεπτομορφή, ένας τρόπος ζωής, ένα μποστάνι λαχανικών ή ένα σπίτι για να ζει κανείς μέσα σε αυτό.

Η έβδομη ακτίνα της Τελετουργικής Τάξης δίνει ακριβώς αυτό, την ικανότητα να βάζει σε τάξη, να οργανώνει, να προγραμματίζει και να σχεδιάζει, να εισάγει το πνεύμα στην ύλη – Ο Θεός γεωμετρεί. Τόσο η ακτίνα 3 όσο και η 7 είναι ένας άριστος συνδυασμός για να δουλέψει κανείς με την ενέργεια (πράνα) που ονομάζεται χρήμα, συμπληρώνοντας έτσι την ικανότητα του Καρκίνου να χειρίζεται κάθε είδους πόρους. Παρομοίως με τον πολικό αντίθετο του τον Αιγόκερω και το Ζυγό, που επίσης αφήνουν να περνάνε από μέσα τους οι ακτίνες 3 και 7.

Όσον αφορά τον Ποσειδώνα, τον εσωτερικό κυβερνήτη του Καρκίνου, αυτός συμβολίζει τη φαντασία, αυτά που φανταζόμαστε, αλλά και την εμπειρία του οράματος. Για τα παιδιά που μεγαλώνουν το το να δημιουργούν πράγματα στη φαντασία τους επιτρέπει να την ασκούν δημιουργικά μέσω του παιχνιδιού, δίνοντας στη συναισθηματική τους φύση ένα δημιουργικό εργαλείο. Στην κατώτερη έκφραση του ο Ποσειδώνας είναι η προσκόλληση και ο εθισμός του Καρκίνου με το φαΐ ή με ουσίες που «τρέφουν την πεινασμένη καρδιά». Είναι επίσης το είδος της φαντασίας που είναι ασαφής και μοιάζει με ονειροπόληση. Ο Καρκίνος φτιάχνει το σκεύος – είτε είναι μία γυναικεία τσάντα ή μια μπανιέρα ή μια πόλη ή μία γεωμετρική μορφή για να στεγάσει ένα όραμα. Ένα παράδειγμα λειτουργίας του Καρκίνου κατ’ αυτόν τον τρόπο με το συνδυασμό των ακτίνων 3 και 7 και του Ποσειδώνα είναι ο καλλιτέχνης William Blake (ανάλυση του υπάρχει στον αρχικό αγγλικό σύνδεσμο στο κάτω μέρος του άρθρου και επίκειται μετάφραση του και από τον μεταφραστή του παρόντος).

Ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος σε αυτές τις βασικές αναγκαιότητες της ζωής, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα διάφορα TV Show που ασχολούνται με τη μαγειρική, την ανακαίνιση σπιτιών και κτηρίων. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι το βρετανικό  Grand Designs, που το παρουσιάζει ο Kevin McCloud. Η ιδέα γι’ αυτό το πρόγραμμα ξεκίνησε στο ζώδιο του Ταύρου, ενός ζωδίου που σχετίζεται με τον Καρκίνο μέσω της έξαρσης της Σελήνης και της κυριαρχίας της στα δύο αυτά ζώδια αντίστοιχα. Η Βρετανία μάλιστα έχει προσωπικότητα στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ταύρος εκπροσωπεί τη γη και τη σταθερότητα και είναι άλλο ένα «θηλυκό» ζώδιο σαν τον Καρκίνο, με τον οποίο έχουν αρκετά κοινά. Ο McCloud είχε Ήλιο και Σελήνη στον Ταύρο και Αφροδίτη στους Διδύμους και ήταν ειδήμων στο να συνδέει μεταξύ τους διαφορετικούς ανθρώπους. (Μήπως είχε Καρκίνο ωροσκόπο;) Έχει ενδιαφέρον ότι στα πλαίσια αυτού του πνεύματος του να ζει κανείς στους δρόμους ή σε ξένες χώρες, είχε δημιουργήσει και μία άλλη εκπομπή, Escape to the Wild, ακολουθώντας οικογένειες που εγκατέλειπαν τη ζωή τους στην πόλη για μία νέα ζωή σε απομακρυσμένες περιοχές ανά τον κόσμο.

Το Βόρειο Σέλας πάνω από τη Νορβηγία

Αυτή η συμπεριφορά του περιπλανώμενου είναι στο πνεύμα του ανήσυχου Δίδυμου (που κυβερνάει την ψυχή της Βρετανίας), που ψάχνει διαρκώς νέες εμπειρίες οι οποίες συμβολίζοντας στο πολικά αντίθετο ζώδιο του Τοξότη. Ο Τοξότης είναι αρκετά διαφορετικός από τον Καρκίνο (φωτιά και νερό) – αυτά τα δύο ζώδια εύκολα οδηγούνται σε σύγκρουση. Ο Καρκίνος μπορεί να είναι συντηρητικός και να μένει στο σπίτι, επιφυλακτικός στο να απομακρύνεται από το άμεσο περιβάλλον του, ενώ ο Τοξότης νιώθει ακαταμάχητη έλξη από το άγνωστο!

Ο William Blake ήταν Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο (όπως είναι και η πρωτεύουσα των ΗΠΑ, Ουάσινγκτον) και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι προσπάθησε να συμφιλιώσει αυτές τις δύο δυνάμεις με την ιδιαίτερη δημιουργικότητα του ταξιδεύοντας στο επίπεδο της συνείδησης, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Λονδίνο. (Συμπτωματικά ο Ήλιος σε αυτή την Πανσέληνο του Καρκίνου θα είναι σε σύνοδο με τον ωροσκόπο του Blake στις 18 μοίρες του Καρκίνου.)

«Δώστε μου τους ταλαιπωρημένους, τους φτωχούς, τις μάζες που συμπιέζονται και λαχταρούν να αναπνεύσουν ελεύθερα …”

Καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες και μαθήματα μέσα στον κύκλο των ενσαρκώσεων, αλλά ένα σταθερό σπίτι δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς σε καμία ψυχή. «Σπίτι είναι όπου βρίσκεται η καρδιά» δείχνει να λέει η ρήση του Καρκίνου «Χτίζω ένα φωτισμένο σπίτι και μέσα εκεί κατοικώ». Αυτή θα πρέπει να είναι μία συμβολική έκφραση για κάθε άνθρωπο και για τη Μητέρα Γη συνολικά:

«Είσαι σε διαδικασία ενσάρκωσης, ακολουθείς το δρόμο που επέλεξες. Είναι το σπίτι που βρίσκεσαι φωτισμένο ακόμα; Είναι ένα φωτισμένο σπίτι ή μια σκοτεινή φυλακή; Αν είναι ένα φωτισμένο σπίτι, θα προσελκύσεις στο φως και τη ζέστη του όλους όσους είναι γύρω σου και η μαγνητική έλξη της ψυχής σου, που η φύση της είναι το φως και η αγάπη, θα σώσει πολλούς.

Αν είσαι ακόμη μία απομονωμένη ψυχή, θα πρέπει να περάσεις μέσα από τον τρόμο της ακόμη μεγαλύτερης απομόνωσης και μοναξιάς, περπατώντας μόνος στη σκοτεινή οδό της ψυχής. Ωστόσο αυτή η απομόνωση, η μοναξιά, η χωριστικότητα στην σκοτεινή νύκτα είναι όλα μέρος της Μεγάλης Πλάνης» (2)

Ο Καρκίνος είναι επίσης κυβερνήτης των δύο πρωτευουσών των ΗΠΑ, της Ουάσινγκτον και της Νέας Υόρκης. Άνθρωποι από όλο τον κόσμο έκαναν σπίτι τους αυτό το έθνος. (Δες τα παρακάτω newsletter γι’ αυτά τα θέματα: Cancer in the USA: Washington and New York City and Born on the 4th of July: United States of America.

Καρκίνος: Το κλάμα της Μητέρας Γης

Στο δρόμο προς ένα χωράφι με αγρογλυφικά. Βρετανία 2014. (Δες προηγούμενη αναφορά σε αγρογλυφικά. Φωτογραφία του Συγγραφέα)

Ο Καρκίνος είναι η Μητέρα Γη, που επιβλέπει οτιδήποτε όμορφο μας δόθηκε γενναιόδωρα πάνω στον πλανήτη, ειδικά αυτή την εποχή του χρόνου στο βόρειο ημισφαίριο, όταν το χρυσό στάχυ ωριμάζει – μία περίοδος γεμάτη ελπίδα, αισιοδοξία και ανα-δημιουργία. Υπάρχουν πολλά συναρπαστικής ομορφιάς μέρη πάνω στον πλανήτη, που προσφέρουν στοργή και έμπνευση στους ανθρώπους, όμως μειώνονται με μεγάλη ταχύτητα ή αλλοιώνονται από την έλλειψη φροντίδας.

Αυτές τις ειδυλλιακές περιοχές συχνά τις θεωρούμε δεδομένες, χωρίς να συνειδητοποιούμε την επικίνδυνη κατάσταση πάνω σε αυτόν τον ρημαγμένο πλανήτη. Οι περισσότεροι από μας γνωρίζουν την ατέλειωτη λίστα με τα περιβαλλοντολογικά προβλήματα, τα οποία είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης απληστίας, της άγνοιας και της απάθειας ή της έλλειψης σύνδεσης μεταξύ των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Γη

 • Το μολυσμένο έδαφος από τοξικές γεωργικές πρακτικές, βιομηχανικά απόβλητα και λιπάσματα.
 • Τρόφιμα χωρίς διατροφική αξία και με τοξικές ουσίας ως αποτέλεσμα των ανωτέρω πρακτικών. Αποτέλεσμα η έλλειψη αιθερικής ζωτικότητας στην τροφή που προκαλείται εκτός των άλλων κι από τις διάφορες μεθόδους διατήρησης.
 • Το μονοπώλιο και η κατοχύρωση αποκλειστικών δικαιωμάτων (πατέντα) στα αποθέματα σπόρων προκειμένου να παραχθούν γενικά τροποποιημένα τρόφιμα που μεγιστοποιούν το κέρδος αλλά αδυνατίζουν την ανθρώπινη ιδιοσυστασία.
 • Υπερβολική χρήση ζάχαρης, πρόσθετων στις τροφές και βλαβερών ουσιών σε μεγάλη ποικιλία τροφίμων. Πολλά φάρμακα.
 • Εταιρίες εξόρυξης πετρελαίου που λειτουργούν χωρίς περιβαλλοντικά στάνταρντ και κάνουν ουρές για να ξεζουμίσουν την τελευταία σταγόνα πετρελαίου από το έδαφος.

Νερό

 • Μολυσμένα ποτάμια που πέφτουν στους ωκεανούς σε όλο τον κόσμο.
 • Έλλειψη καθαρού πόσιμου νερού και/ή ανάγκη να ταξιδεύει κανείς πολλά χιλιόμετρα για να το βρει και να το μεταφέρει σπίτι στα χέρια.
 • Επακόλουθα η δημιουργία πλαστικών μπουκαλιών για να μεταφέρεται το νερό, γιατί οι τοπικές πηγές δεν είναι ασφαλείς ή έχουν υπερβολικό φώσφορο. Αποτέλεσμα η ρύπανση με τα άδεια πλαστικά μπουκάλια – ένας ατελείωτος κύκλος.
 • Έλλειψη εγκαταστάσεων υγιεινής διαχείρισης αποβλήτων – πέταγμα τους στα ποτάμια και τους ωκεανούς. Τα ίδια για τα βιομηχανικά απόβλητα.
 • Κύματα από κόκκινη άλγη που δημιουργείται από γεωργικά λιπάσματα που πέφτουν στους ωκεανούς.
 • Καταβόθρες μεγέθους ηπείρων που επιπλέουν στους ωκεανούς (δες σχετικό άρθρο Continent-size cess-pools of plastic ).
 • Απόβλητα από χρησιμοποιημένα λάδια που ρίχνονται από τα πλοία στη θάλασσα.
 • Αποθέματα ψαριών που φθίνουν, μολυσμένα με χημικά, υδράργυρο και PCB. Ιχθυοτροφεία που ταΐζουν τα ψάρια με ζωικά προϊόντα, παράγοντας ακόμη πιο βλαβερή τροφή.
 • Όλα τα όντα στην διατροφική αλυσίδα της θάλασσας, από τα πουλιά έως και τους ανθρώπους επηρεάζονται. Πουλιά, δελφίνια και φάλαινες πεθαίνουν επειδή τρώνε πλαστικά (δες σχετικό άρθρο starved to death by eating plastic. )
 • Μηχανότρατες που οργώνουν τη θάλασσα, τραβώντας τα πάντα πίσω τους, κάνοντας ανείπωτη ζημιά στο βυθό της θάλασσας.

Αέρας

 • Εργοστάσια και εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας που εκπέμπουν εκατομμύρια τόνους τοξικά αέρα στην ατμόσφαιρα – που όπως και οι ωκεανοί εξαπλώνονται σε όλον τον πλανήτη.
 • Κυκλοφορία – δισεκατομμύρια αμάξια καίνε δισεκατομμύρια βαρέλια καυσίμων, που εκπέμπονται στην ατμόσφαιρα.
 • Χημικοί ψεκασμοί (δες σχετικό άρθρο Chem trails ) – Αμφιλεγόμενοι αεροψεκασμοί, καιρός που ελέγχεται γεω-μηχανικά, μόλυνση του εδάφους αλλά και της ανθρώπινης συμπεριφοράς. (πολλά videos από ερευνητές και επιστήμονες.)
 • Κλιματική αλλαγή και παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, «αέρια θερμοκηπίου» – ως αποτέλεσμα των προηγουμένων αλλά και μακροπρόθεσμων φυσικών κύκλων που συμβαίνουν έτσι κι αλλιώς.
 • Απερίσκεπτο πέταγμα αποβλήτων, άγνοια για μεθόδους ανακύκλωσης, ειδικά στις αναπτυσσόμενες χώρες αλλά και στα αποκαλούμενα «αναπτυγμένα» έθνη. Άνθρωποι αποξενωμένοι από το περιβάλλον τους.
 • Απεχθείς τοξικές μυρωδιές που εισβάλλουν στο περιβάλλον, μη περιοριζόμενες στις βιομηχανικές περιοχές.
 • Ηχορύπανση: Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω, του θορύβου της κυκλοφορίας, της βιομηχανίας, των μηχανών, της έντασης της μουσικής, του πολέμου, του ανταγωνισμού για πόρους, πραγμάτων που επηρεάζουν όλα το νευρικό σύστημα της Γης με πολλούς παράφωνους ήχους.

Αιθερικό

 • Αόρατη μαγνητική ρύπανση από τους πομπούς μικροκυμάτων, όπως οι πύργοι ηλεκτρικής ενέργειας, τα κινητά τηλέφωνα, τα wifi, οι κεραίες, οι ακτίνες Χ, τα πυρηνικά απόβλητα.
 • HAARP: Κύματα χαμηλής και υψηλής συχνότητας που παρεμβαίνουν στο ηλεκτρικό πεδίο της Γης – επηρεάζουν τον καιρό και δημιουργούν «φυσικές» καταστροφές, εφαρμογές στους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, ηλεκτρομαγνητικός έλεγχος του νου, κλπ.

Αυτοί είναι μερικοί μόνο παράγοντας που έρχονται στο μυαλό, αν και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι!. Σαν γιατρός, αν συνυπολογίσω όλους τους πλανητικούς παράγοντες, όπως θα εξέταζα ένα ανθρώπινο σώμα, είναι θαύμα που η Γη, ο «ασθενής» – είναι ακόμη ζωντανός. Είναι η διάγνωση τελειωτική ή μπορεί ο σχεδόν νεκρός ασθενής να επιστρέψει πίσω στη ζωή;

Μπορεί η Ανθρωπότητα να αναγεννήσει τον πλανήτη έγκαιρα, όπως ωρύεται η τραγουδίστρια Πάττυ Σμιθ στο “wrestle the earth from fools”; Πολλές πρωτοβουλίες έχουν ξεκινήσει βέβαια και αυτό είναι ενθαρρυντικό, αλλά θα εφαρμοστούν έγκαιρα οι αλλαγές για να αποφευχθεί μία πλανητική καταστροφή; Μερικά έθνη κάνουν δύο βήματα πίσω εξαιτίας των πολιτικών τους που είναι γεμάτες άγνοια και εξυπηρετούν συμφέροντα (σχετικό άρθρο self-serving environmental policies ). Οικονομικές αποφάσεις λαμβάνονται που μεγιστοποιούν το βραχυπρόθεσμο κέρδος χωρίς κανένα μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Και μέσα από αυτές θερίζουν το κάρμα τους και γίνονται θύματα αυτού που απέτυχαν να σταματήσουν – ενσωματώνονται στην περιβαλλοντολογική καταστροφή.

Αναφορές

(1) Esoteric Astrology, Alice A. Bailey. p.253.
(2) Esoteric Astrology, Alice A. Bailey. p.343.

Advertisement

About vassilis papadolias

Ο Βασίλης Παπαδολιάς, απόφοιτος της Mayo School of Astrology, ξεκίνησε να γράφει στην Ελλάδα στο χώρο του διαδικτύου. Συνεργάστηκε με δημοφιλείς ιστοσελίδες όπως το Myhoroscope.gr και το Astrology.gr. Έχει συγγράψει δέκα βιβλία αστρολογίας και εσωτερικής φιλοσοφίας, ενώ εκδίδει σε συνεργασία με έγκριτους συναδέλφους και το New Age Astrology Magazine. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος και μέλος του ΔΣ της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος (2013), ενώ διατέλεσε και πρόεδρος της εταιρίας το 2015 και ταμίας το 2016. Είναι μέλος της ISAR και έχει συμμετοχές με άρθρα του στο περιοδικό της ένωσης, το ISAR Journal. Βασικά χαρακτηριστικά της αστρολογικής του προσέγγισης είναι η ψυχολογική παράμετρος και η αυτογνωσία, ενώ κατά καιρούς έχει εκλαϊκεύσει με επιτυχία και θέματα που αγγίζουν τη σχέση της αστρολογίας με τη μεταφυσική. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και με την πολιτική αστρολογία κάνοντας σχετικές έρευνες για τα αποτελέσματα εκλογών ή τη σχέση των πλανητών με πολεμικές συγκρούσεις. Πραγματοποιεί τακτικά και κάθε χρόνο Μαθήματα Αστρολογίας, ενώ από το 2014 διατηρεί και τον εκδοτικό οίκο il-piccolo.gr.
This entry was posted in Άρθρα and tagged . Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s